Missie en visie

Triathloncoach.be staat voor

  • Een innovatieve aanpak. We volgen de wetenschappelijke vernieuwing in training, voeding, supplementen, materialen en software op de voet. De innovaties moeten ook ‘user-friendly and ready-proof’ zijn. Dit testen we zelf uit ! U bent zeker van een innovatieve aanpak, zonder gadgets en franjes.
  • Maatwerk. Geen one-size-fitts-all aanpak, maar steeds een begeleidingsproject op maat. Via een vraaggesprek wordt gepeild naar uw behoeften en doelstellingen. Een project op maat wordt voorgesteld. Dus geen overbodige services.
  • Resultaatgerichte aanpak. Triathloncoach.be werkt voor jou om jouw doelstellingen te helpen realiseren: het volbrengen van een 5km loop, het verbeteren van je persoonlijke bestprestaties of het behalen van een WK medaille; uw doelstelling is onze uitdaging !
  • Duurzaamheid. Zowel in onze interne organisatie, in de relaties met onze klanten en leveranciers als met de omgeving waarin we werken en sporten wensen we een duurzame bedrijfsvoering te houden. We streven naar langdurige en tevreden klantenrelaties, rationeel grondstoffengebruik, het inzetten van groene energie en voeren een ethisch verantwoord aankoopbeleid.
  • #Cleansport en #fairplay¬†dragen we hoog in het vaandel. Prestatiewinst moet komen vanuit smart-training, een gezonde levensstijl, plezier in de training, … ¬†op elke vorm van bedrog reageren we allergisch.