Coaches

triathloncoach.be
Interview Reinout

Reinout Van Schuylenbergh, PhD

Elk trainingsprogramma wordt door mezelf ontwikkeld en is op maat van jouw doelstellingen gesneden. Of het nu gaat om je eerste 5km stratenloop of om het werelduurrecord te slopen; met de persoonlijke aanpak en coaching zet je alvast de eerste stap. Elke atleet, van start-to-atleet, gezondheidssporter of profsporter, iedereen wordt met dezelfde zorg begeleid.

Reinout Van Schuylenbergh is doctor in de inspanningsfysiologie, VTS trainer A triatlon, VTS trainer A wielrennen, gecertifieerd Newton Natural Running Coach, Runningsmart coach en Trainingpeaks coach. Reinout Van Schuylenbergh kan niet alleen bogen op een ruime wetenschappelijke achtergrond, maar is al meer dan 20 jaar competitief duursporter en beschikt dus over heel wat praktijkervaring.

“Coachen is atleten slimmer maken.”

kathleen 3

Kathleen Sterckx

Jouw sportieve dromen, die help ik graag mee realiseren, via een doelgerichte trainingsaanpak.

Kathleen Sterckx studeerde opleiding Lichamelijke Opvoeding en volgde een trainersopleiding in triatlon en behaalde het VTS diploma trainer B triatlon. Kathleen specialiseerde zich in de dans- en fitnesssector. Ze is steeds zeer actief geweest in klassieke dans en jazzdans. Als twintiger is ze via de triatlonsport in het wielrennen gerold waar ze actief was als wegwielrenster en mountainbikster. Ze maakte deel uit van (semi)professionele teams zoals Merida cycling team en AA drink cycling team en maakte deel uit van de nationale wielerploeg. Inmiddels is Kathleen terug actief in triatlon en zie je ze ook in traillopen aan de start.

Onze services: coaching, fieldtesting, data analysis, coach-the-coach projects, consultancy, seminars.