Triathloncoach.be

Learn. Grow. Perform.

OS Rio werd geen succes

OS Rio werd geen succes

De Olympische Spelen zijn voor iedere toptriatleet een van de meest mythische races in een carrière. We blikken dan ook met fierheid terug dat Claire Michel geslaagd is om zich voor de Spelen van Rio te kwalificeren (meer info in een eerdere blogpost).

De voorbereiding op deze race verliep voorspoedig. Claire werkte nauwgezet het trainingsprogramma af, bleef blessurevrij en toonde haar goede vorm met 3x winst en een 17e plaats op de WTS van Stockholm. Met veel vertrouwen reisden we af naar Rio.

Het verhoopte resultaat werd helaas niet gehaald. Een samenloop van omstandigheden zorgde ervoor dat Claire niet optimaal fris aan de start verscheen en op dit niveau wordt dit cash aangerekend. In dit persbericht leest u er meer over. Het project Rio is afgelopen, tijd voor nieuwe uitdagingen.

Reacties zijn gesloten.